Книги от Катя Антонова

0
421

Катя Антонова е сред предпочитаните съвременни автори. Представяме ви най- търсените нейни книги в Детски отдел:

„Принцесешки истории и други необикновени случки“ е пъстра колекция от детски приказки, в която ще откриете и вълшебства, и пакости, и причудливи герои.

„Рибка” разказва за  млад бял котарак в разцвета на силите си, който напуска дома и приятелите си, за да тръгне на пътешествие в търсене на… любовта!

В „Двете кралства” ще видите как изглежда графиня Честност, къде живее принц Доверие и ще разберете защо кралица Любов е толкова могъща.

Поредицата „Феята от захарницата”  може да причини неистов смях при деца с чувство за хумор! В нея се разказва за една фея и едно момче на име Филип. За едно странно приятелство и за всичките смешки, които могат да произтекат от него. За едно съвсем градско приключение, което може да се случи на всяко дете. Стига детето да си има „Феята от захарницата“. Книгата съдържа една отвратителна торта, едни изчезнали гащи, няколко нелепи писма до Дядо Коледа и купища… захар.

Скоро ще можем да предложим на нашите читатели и най- новата четвърта част – „Гениалните рецепти за сладкиши на Ванилия”. Взимайте точилката и се гответе… да готвите! И много да се смеете.