Дейвид Уолямс

0
1156

Дейвид Уолямс е известен британски комик, артист и писател. Той е един от най – четените автори през последните години. За него казват, че е достоен наследник на Роалд Дал.   Произведенията му се отличават с качествен хумор и емоционално послание.

„Бабата Бандит” е първият роман на писателя, който предизвиква голям интерес сред младите читатели. Разказва се за момче на име Бен, на 11 години, което живее в Лондон и разбира, че възрастните не са толкова скучни, колкото се е смятало и трябва да ги обичаме преди да ги загубим.

Следват „Момчето с роклята”, „Г-н Смръдльо”, „Момчето милиардер”, „Плъхбугрег”, „Зъбар злобар”„Лютата лелка”, „Голямото бягство на дядо”, „Среднощна тайфа”.

Очакваме новия вълнуващ и забавен роман на Дейвид Уолямс – „Лош татко”. Десетият му роман е динамична, трогателна история за баща и син, готови да се опълчат на безскрупулния г–н Мутра, за да възтържествува справедливостта.

Детският отдел разполага с всички заглавия, излезли до сега.

Може да заявите желаните от вас книги  на телефон 0878 308 500 или е-майл biblioteka_haskovo@abv.bg, а също така и чрез електронната ни услуга МОЯТА БИБЛИОТЕКА. Ще получите книгите си във фоайето на Детския отдел  Заетата от Вас литература може да върнете пак там.